BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 9 November 2011

SPM

assalamualaikum ? hehe . lme ta update blog . bz je manjang . haha . ni na SPM da . err . cuak gila . hmm , doa an kite yee :) hope dapat lah straight A ! harap sgt :) . maaf lah kekalau kite ad wat salah :) 0-0 ye lah ye . hehe :)

Friday, 30 September 2011

single ?

ohoy . lme ta update . haha , bosan lol . hm , bese lah , da single kann . haha , sape na masok line bole lahh . haha , *gataijjaakuni . beter single than couple kot . haha , dandan ni lah na kate cani . dlu ta pena pon tpk cani . haha . ayat je tuh :)

Monday, 1 August 2011

adikk :)

tehee ! ni adik gua lahh . tembam pipi nya . HAHA . but comel lah . haha . kenal dy pon sbb faizuddin adzha . hee , pape lah . yg penting aku pon dah kenal dy :) hee . budak ni leh tahan lah manje dy . aku suke ! haha . ta tau na taip ape . g pon bru kenal . jaoh plak tu . ngee . hope adik suke lah gan pangai aka :) 

gado besaa --'

hmm . saba jelah kan . dri pagi aku tgu kau . malam bru kau muncul . aku paham kau , aku paham situasi kau . tp kau tade pon na paham aku . okay aku bukan na berkire sgtt . tp tah lahh . hmm , malam tu kau na pict aku ? aku bg walaupun aku saket ati gan kau . aku malas lah na tunjuk sgt . kau mntk 3 . aku bg 3 . na puas an ati kau kan . aku bg pict btol-2 bru aku amek ari sabtu malam . aku blek KL . aku ta g tau kau . hmm , aku mlas na cite lag lahh . kau bukan na amek tahu pon tu sume . okay fine kau mara aku , sbb ta g tahu aku g McD bangsar . aku malas na kepoh kat kau . g pon kau ta pena na amek thu hal aku kan . okay . aku ngaku jugak lah mgkin kau mara ni bbtol sbb aku sala . dan mungkin jugak kau sala tp kau ta na ngaku . k fine . aku malas lah na pk lg . dan-2 tu jugak kau buat hal . sampai gado terok . sampai kau text ayah aku bagai . eiishh mmg ta bole bla lah kan . kau kacau ayah aku tdo . hmm --' aku saba jee . bgon je saho . ade text kau . aku reply . aku dah ckp aku tana gado lg . tp kau na jugak . aku pon terus malas rse na layan kau lg . sori lahh  b <3

Sunday, 31 July 2011

benci ! sayang ! menyampah ! suke ! haiihh mcm-2

hohoi . hmm , bosan ! ari ni sgt bosan ! tatau na buat apa . ad boi pun mcm tada ja . geram gilaa dgn dia ! ishhh . hmm , kott dy dah munncul ! sakit btol aty aku . kot dy diam an diri . rindu plak .. bengong betol .. mane taknye .asal text je gado . gado je manjang ! eii macam ape tah .. ta paham den doee gan kau nii . eiii ! saba jelah  --'

Saturday, 16 July 2011

na blek ostel dahh :(

hmm .. bosan lah ! da na kene balek ostel .. eii ! penat tawu tak ! asek-2 kene blaja je ! hmm . ni pon ngadap lapy ta mandi lg .. hmm , pasti rindu at bilik ni . na tgu lg 2 weekss gila lame lah kan . adoii . na bawak fon ta bole . aya ta kasi :( mgu pekse lah plak ! pasti muke aku je yg ngadap public tu ! haha . tape lah . saba jelah .. hmm , k lah tata -,- 

p/s to my HERO . b jge dri lelok ehh . jgn lupe aku plak ! jgn na curang-2 lah kan ! aku ta suke ! arap paham lah ~ hmm 

sibling ♥♥♥

ni adik saia ! hee . comel kan dy . HAHA . she nems atirahh . aku pgl dy tiyaa . manje gila budak ni plus cembeng ! hee :) sejak aku dok ostel , makin rapat aku gan dy . tdo sebantal , sekatil , sedorm , seostel plak tu . haha . tengss lah adik bg baju tu :) aka suke ! adk suke ta DOMO tu ? hope suke lah . ta tau na bg ape lg dah . jge lah DOMO tu lelok ehh .. aka syg adk !