BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 1 August 2011

adikk :)

tehee ! ni adik gua lahh . tembam pipi nya . HAHA . but comel lah . haha . kenal dy pon sbb faizuddin adzha . hee , pape lah . yg penting aku pon dah kenal dy :) hee . budak ni leh tahan lah manje dy . aku suke ! haha . ta tau na taip ape . g pon bru kenal . jaoh plak tu . ngee . hope adik suke lah gan pangai aka :) 

gado besaa --'

hmm . saba jelah kan . dri pagi aku tgu kau . malam bru kau muncul . aku paham kau , aku paham situasi kau . tp kau tade pon na paham aku . okay aku bukan na berkire sgtt . tp tah lahh . hmm , malam tu kau na pict aku ? aku bg walaupun aku saket ati gan kau . aku malas lah na tunjuk sgt . kau mntk 3 . aku bg 3 . na puas an ati kau kan . aku bg pict btol-2 bru aku amek ari sabtu malam . aku blek KL . aku ta g tau kau . hmm , aku mlas na cite lag lahh . kau bukan na amek tahu pon tu sume . okay fine kau mara aku , sbb ta g tahu aku g McD bangsar . aku malas na kepoh kat kau . g pon kau ta pena na amek thu hal aku kan . okay . aku ngaku jugak lah mgkin kau mara ni bbtol sbb aku sala . dan mungkin jugak kau sala tp kau ta na ngaku . k fine . aku malas lah na pk lg . dan-2 tu jugak kau buat hal . sampai gado terok . sampai kau text ayah aku bagai . eiishh mmg ta bole bla lah kan . kau kacau ayah aku tdo . hmm --' aku saba jee . bgon je saho . ade text kau . aku reply . aku dah ckp aku tana gado lg . tp kau na jugak . aku pon terus malas rse na layan kau lg . sori lahh  b <3