BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 9 November 2011

SPM

assalamualaikum ? hehe . lme ta update blog . bz je manjang . haha . ni na SPM da . err . cuak gila . hmm , doa an kite yee :) hope dapat lah straight A ! harap sgt :) . maaf lah kekalau kite ad wat salah :) 0-0 ye lah ye . hehe :)

Friday, 30 September 2011

single ?

ohoy . lme ta update . haha , bosan lol . hm , bese lah , da single kann . haha , sape na masok line bole lahh . haha , *gataijjaakuni . beter single than couple kot . haha , dandan ni lah na kate cani . dlu ta pena pon tpk cani . haha . ayat je tuh :)

Monday, 1 August 2011

adikk :)

tehee ! ni adik gua lahh . tembam pipi nya . HAHA . but comel lah . haha . kenal dy pon sbb faizuddin adzha . hee , pape lah . yg penting aku pon dah kenal dy :) hee . budak ni leh tahan lah manje dy . aku suke ! haha . ta tau na taip ape . g pon bru kenal . jaoh plak tu . ngee . hope adik suke lah gan pangai aka :) 

gado besaa --'

hmm . saba jelah kan . dri pagi aku tgu kau . malam bru kau muncul . aku paham kau , aku paham situasi kau . tp kau tade pon na paham aku . okay aku bukan na berkire sgtt . tp tah lahh . hmm , malam tu kau na pict aku ? aku bg walaupun aku saket ati gan kau . aku malas lah na tunjuk sgt . kau mntk 3 . aku bg 3 . na puas an ati kau kan . aku bg pict btol-2 bru aku amek ari sabtu malam . aku blek KL . aku ta g tau kau . hmm , aku mlas na cite lag lahh . kau bukan na amek tahu pon tu sume . okay fine kau mara aku , sbb ta g tahu aku g McD bangsar . aku malas na kepoh kat kau . g pon kau ta pena na amek thu hal aku kan . okay . aku ngaku jugak lah mgkin kau mara ni bbtol sbb aku sala . dan mungkin jugak kau sala tp kau ta na ngaku . k fine . aku malas lah na pk lg . dan-2 tu jugak kau buat hal . sampai gado terok . sampai kau text ayah aku bagai . eiishh mmg ta bole bla lah kan . kau kacau ayah aku tdo . hmm --' aku saba jee . bgon je saho . ade text kau . aku reply . aku dah ckp aku tana gado lg . tp kau na jugak . aku pon terus malas rse na layan kau lg . sori lahh  b <3

Sunday, 31 July 2011

benci ! sayang ! menyampah ! suke ! haiihh mcm-2

hohoi . hmm , bosan ! ari ni sgt bosan ! tatau na buat apa . ad boi pun mcm tada ja . geram gilaa dgn dia ! ishhh . hmm , kott dy dah munncul ! sakit btol aty aku . kot dy diam an diri . rindu plak .. bengong betol .. mane taknye .asal text je gado . gado je manjang ! eii macam ape tah .. ta paham den doee gan kau nii . eiii ! saba jelah  --'

Saturday, 16 July 2011

na blek ostel dahh :(

hmm .. bosan lah ! da na kene balek ostel .. eii ! penat tawu tak ! asek-2 kene blaja je ! hmm . ni pon ngadap lapy ta mandi lg .. hmm , pasti rindu at bilik ni . na tgu lg 2 weekss gila lame lah kan . adoii . na bawak fon ta bole . aya ta kasi :( mgu pekse lah plak ! pasti muke aku je yg ngadap public tu ! haha . tape lah . saba jelah .. hmm , k lah tata -,- 

p/s to my HERO . b jge dri lelok ehh . jgn lupe aku plak ! jgn na curang-2 lah kan ! aku ta suke ! arap paham lah ~ hmm 

sibling ♥♥♥

ni adik saia ! hee . comel kan dy . HAHA . she nems atirahh . aku pgl dy tiyaa . manje gila budak ni plus cembeng ! hee :) sejak aku dok ostel , makin rapat aku gan dy . tdo sebantal , sekatil , sedorm , seostel plak tu . haha . tengss lah adik bg baju tu :) aka suke ! adk suke ta DOMO tu ? hope suke lah . ta tau na bg ape lg dah . jge lah DOMO tu lelok ehh .. aka syg adk ! 

balik wajib :))

heyy . lama ta update blog . na stolymoly yg hapy-2 je . hehe . mgu ni bru dapat blik stlah 3 mggu aku ta blek :) dsbabkan 'perhimpunan HARAM tu' saba jelah . hehe , bosan lah lelame dok ostel tu . ta pat unl , update blog , cme dpt tatap buku je .. mgu aku ta blek tu , aku skolah full . sabtu ahad pon skolah . SPM pye psal aku lyn jelah .. penat ta terkate lah kan .. tape lah penat pon time ni je . pas SPM ta da lah penat mne . hee :) k lah . tata

Thursday, 16 June 2011

nantokk T.T

ngantok dahh . hmm . tp na luah an perasaan jap . td aku text HERO aku . ktorg dah damai blek . aku suke ! sangatt suke lahh ! haha . dah bestbest text dy plak ade hal . so stop lah kejap . lame tu . aku tgu lah text dri dy . lme lah jugak . hmm , sampai terlelaplelap mate aku . na tahan ngantok ni aku layan youtube kejap . then tgok blog  ni . sampai lah skunk . pastu dy sent text . aku reply lah . kejap je text . ta sampai 5minit dy dah senyap . aku pon col lah dy . memule ta na col . tp rindu suare dy plak . col jelah . dah col dy cakap dy tade kdit . dy sakit tekak . aku pon mcm sdeh lah kan . aku tapat na cakap lg . pas aku cakap bai aku terus letak . sian dy . sbnanye aku pon sakit tekak . tp aku kuat . kne tahan lah . hmm k lah . na tdo dah . tata <3

Sunday, 12 June 2011

ngee :)

wehh korgg :) hehe . bru na update blogg . um bz lah . hehe . ensem ta mamat tu ? haha . pasti lah kan . ibu kate muke mamat ni 'poyo' haha . yeke ? aku tgok poyo lah jugak . pict ni aku letak at skrin netbook aku tau . netbook ni plak salu aku bawak g skola . setiap hari aku ngadap muke dy . haha . cikgu aku , kengkawan aku , sume ngadap muke dy pagipagi . haha . tape lah . na tunjuk aku ade mamat ensem . syg aku plak tu ! huh , haha . yakin je~ hee . aku lagi lah sayangg dy . haha . aku ta tipu wehh ! laki kelas aku sume jeles gan dy . dy beruntung kott . haha . tp aku je ngap ta reti jge dy . haha . tape lah aku blaja dan terus blaja jge dy . hehe .

result aku hampeh !

weyy ! geram doe ! lelok aku sukesuke . datang plak duke . grr . mmg ta bole cakap ape lah kan . hmm nanges jelah . tengahari tadi ade abg postman ni anta surat at umah aku . kebetolan aku dok depan . aku amek lah surat tu , then beborak lah dlu sbb kenal kan . dah abes borak tengah panas tu . aku pon tengok lah surat tu . surat aku . dari sekolah . huh , gerenti result dah sampai . gelabah weyy . tp aku mlas na pk sgt . msok je umah . aku terus bg ayah , sbb aku dah janji takan tengok ape isi dalam tu . dah bg je aku teros msok bilik . baring . pastu ayah plak pgil . cuak gilakk ! aku pon kua lah . dah kua . aku cakap nape ? ayah bebel tang tu jugak . adoii aku tak leh na watpe lah an . dga jela bulatbulat bebel dy tu . lame la jugak dy bebel sampai siap ibu aku masak makan tengahari . haha . hancor gile ble ayah aku cakap tuutttttt ______ na menangis pon ade . tp aku saba , telan air lio jelah .. then ____________ ayah terdiam mcmtu . sedeh kot dgn pecapaian aku tu . berdose plak aku . hmm pastu . ibu ajak makan . aku tak nak makan same gan ayah . aku tengok tb volume kuat aku pasang . tangan pgg fon text HERO aku . ayah da siap makan baru aku makan . tak bertego aku gan ayah aku . hmm tape lah . nanti kot mood aku na tego aku tego lah . k lah babai :)

Thursday, 9 June 2011

abang kite ♥

ni abang kite . hehe . abang NAZRIN . die ni comel ! ahaha , cye ta ? kot ta cye ce tengok pict tu . haha gedik kan dy tu .. die ni da tue , tapi ntah lah bile agaknye na kawin . haha . tapetape aida doa an moge petemuan jodoh cepat :) haha . hmm , abg abg . adk sayang abg . syg sangat lah . tp kite da ta rpt mcm dlu . hee . tape lah mungkin abg bz bekerje cri duit kawin . adik paham . haha . k lah . babai

b o s a n

hmm . bosan ohh . tade ape na buat . ruma tade org . ayah keje jauh . ibu pulak bjalan bawak adik . adoii . saba jelah :( hmm . rindu plak kat ayah . ayah pegi GERMAN , hmm sedey ta pat ikut . tp ayah dah janji kan ta pat ikot ayah nanti adik dapat jumpe hakim kan ? kan ? kan ? harapharap janji ni ayah pat tunaikan . amin ... hehe ,  aku dah cakap gan hakim nanti nak jumpe  :) tp dy plak tak thu lg dapat jumpe ke tak . dy balek kampong . alamak . masalah betol . kalau ayah aku pat paham lah mintaminta dapat pospon tarikh tu .. hehe 

Wednesday, 8 June 2011

rinduuu ! hmm :(

rindu kau sangatt !! hmm :( aku ingat kau dah lupe an aku . rupenye tidak :) pagi tadi aku ttgutgu text , col dari kau . tapi tade . hmm . nak nanges ade , marah ade , bengang pun ade . mcmmcm lah ade pasaan time tu . tp aku tetap saba . eii da lah tade kdit ! tapetape aku saba je . 

Tuesday, 7 June 2011

kawan lahh

miss you kawan . miss sangat" ngn dak C3 . erm kowg dah berpecah ? sedih nyer biler dengar . mesti best kalau saye tak pndah . blh lepak ngn kowg lagi .nak makn magi same" time tak wat ape . HAHA gemok kan bdn je lah . erm tak pe lah nak wat mcm mne kan . bende dah jadi . saye pown dah pndah . tak pe lah setaun je . t blh hang same" . :) itu pown lau blh kan :( . 

blogg baru

hehe . blogg pun na baru juge . haha . yg lame tu tana lah pakai lagi . benci bile mmbacenye ! hee . moge yg bru ni happy je ble melayan nye . hehe . blog ni tana lah buat lelawa . bukan ramai yg nengok pun . hehe . buat sakaisakai jee asal an dapat cite at korg sume :) happyhappy lah bce blogg ku ini yah !