BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 12 June 2011

result aku hampeh !

weyy ! geram doe ! lelok aku sukesuke . datang plak duke . grr . mmg ta bole cakap ape lah kan . hmm nanges jelah . tengahari tadi ade abg postman ni anta surat at umah aku . kebetolan aku dok depan . aku amek lah surat tu , then beborak lah dlu sbb kenal kan . dah abes borak tengah panas tu . aku pon tengok lah surat tu . surat aku . dari sekolah . huh , gerenti result dah sampai . gelabah weyy . tp aku mlas na pk sgt . msok je umah . aku terus bg ayah , sbb aku dah janji takan tengok ape isi dalam tu . dah bg je aku teros msok bilik . baring . pastu ayah plak pgil . cuak gilakk ! aku pon kua lah . dah kua . aku cakap nape ? ayah bebel tang tu jugak . adoii aku tak leh na watpe lah an . dga jela bulatbulat bebel dy tu . lame la jugak dy bebel sampai siap ibu aku masak makan tengahari . haha . hancor gile ble ayah aku cakap tuutttttt ______ na menangis pon ade . tp aku saba , telan air lio jelah .. then ____________ ayah terdiam mcmtu . sedeh kot dgn pecapaian aku tu . berdose plak aku . hmm pastu . ibu ajak makan . aku tak nak makan same gan ayah . aku tengok tb volume kuat aku pasang . tangan pgg fon text HERO aku . ayah da siap makan baru aku makan . tak bertego aku gan ayah aku . hmm tape lah . nanti kot mood aku na tego aku tego lah . k lah babai :)

0 comments: